• Telefon/besöks-tider: Måndag - Torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 12:00
  • S:a Kungsgatan 1A 642 35 FLEN

Färdiga paket

Oavsett vilket paket du väljer så tillkommer det alltid avgifter som ska betalas till trafikverket.

  • Kunskapsprov 325:-
  • Körprov 800:-

Det finns ingen uppkörningsgaranti. Har man inte nått fram till målet på de bokade lektionerna så kan provet komma att flyttas fram för att ge dig mer möjlighet att träna hemma eller med oss.

Behöver du inte utnyttja alla dina körlektioner så avbokar vi dem och du får pengarna tillbaka efter godkänt körprov.

Har du redan gjort risk 1 eller risk 2? Då plockar vi givetvist bort dessa avgifter från ditt paket.

Paket 3

22850:-

Detta paket är för dig som inte har kört så mycket tidigare.
Det är inte helt bra när du parkerar eller backar, till exempel att du hamnar snett i rutan eller för nära de andra bilarna.
Du har kanske inte varit i så många olika trafikmiljöer utan kanske mest kört på landsväg.
Tänk på att även om du väljer detta paket så rekommenderar vi dig att ändå ha kört en del privat innan du kommer till oss.

Paket 2

19790:-

Detta är ett paket för dig som har kommit igång med körningen. Du och din privata handledare har kanske utelämnat några övningar där vi som trafikskola ska hjälpa till.
Du ska även ha varit i olika miljöer så som stad och på landsväg. Du känner dig lugn när du sitter i förarsätet och att växlingen fungerar.

Paket 1

16040:-

Detta paket passar dig som har väldigt bra förkunskaper. Du kör bra i olika trafikmiljöer och är avslappnad. Med olika trafikmiljöer avses: Stad, villaområden med skymda korsningar, olika typer av landsvägar (grus, 2+1, 70-90 väg mm.)
Du är manövrerings-säker och tycker att en rondell inte är några problem. Du kan parkera samt backa runt gatuhörn. Du tittar INTE på växelspaken. Du trycker INTE ner kopplingen i annat fall än när du byter växel, krypkör eller stannar.

Vårat mål är att 100% av våra elever ska bli godkända på sitt förstagångsprov och vår förhoppning är att du som kund till oss är med på den målsättningen.